Форуми Ревюта Статии Обяви Уеб Каталог Игри Енциклопедии Download

Върни се   Форуми > Дом, работа и свободно време > Здраве, Мода и Красота

.: Секции :.
Последни обяви
Игри
Игри
Най-новите статии.
10 начина да приемате достатъчно вода пред деня
Публикувано от: FPS
Posted On: Днес
Отговори: 0
Видяно: 3
Отпуската се оказва критичен момент за двойките
Posted On: 29-08-2010
Видяно: 12
Тайната на женската привлекателност...
Posted On: 27-08-2010
Видяно: 19
Имунитетът: наред ли е всичко?
Posted On: 22-08-2010
Видяно: 25
Какво ни прави щастливи...
Posted On: 30-07-2010
Видяно: 77
More...
BGHelp.co.uk
Стар 27-06-2010, 08:31 AM
FPS FPS е офлайн
Support

Дата на присъединяване: Jun 2009
FPS is on a distinguished road
Изпратете съобщение чрез Skype™ до FPS
По подразбиране "АЗ съм ЗА естествен бюст"

Bilka застана твърдо зад каузата „АЗ съм ЗА естествен бюст” и демонстрира публично позицията си с разполагането на живи статуи пред х. Радисън, Бизнес Парк София и магазини Фантастико в Студентски град и жк Хаджи Димитър.

В продължение на няколко часа минувачи се любуваха на красиви момичета с бронзирана кожа и зелени препаски на гърдите, които целяха да покажат красотата на естествения бюст!

На 26-ти юни (събота) живите статуи “Bilka” ще популяризират каузата в Южния парк и в The Mall.

"Силиконовата мания придобива колосални размери. Все по-млади момичета лягат на хирургичната маса с желанието да станат по-красиви, желани, перфектни. Идеалите за красота се налагат от звездите, поп и фолк изпълнителките, които са кумири и образ за подражание на девойките.

Почуствахме нужда да се противопоставим на това, да покажем, че красотата има много измерения – тези на нашата индивидуалност.

Всяка жена иска да бъде красива, но хирургичните корекции са много краен вариант.

Bilka Collection в козметичната серия Grape Energy предлага гел, който по естествен път извайва и оформя бюста! Голям или малък, но винаги стегнат – това e един от начините да поддържаш бюста си привлекателен без риск за здравето!

Надяваме се, че ще популяризираме каузата и ще намерим съмишленици. Усилията ни няма да са напразни, ако успеем да разубедим дори и едно момиче да си сложи силикон на 20 г, когато със сигурност няма нужда от това!”, споделят убеждението си от компанията.

„Благодарим на медийните ни партньори – списанията „Story”, “Журнал за жената” и „Коса и красота” и уеб сайта EROGANCE за тяхната подкрепа да достигнем до повече хора и да опитаме да ги направим съпричастни на каузата „АЗ съм ЗА естествен бюст”.

Каузата има собствен сайт и блог – РђР— СЃСЉРј Р—Рђ естествен Р±СЋСЃС‚, в който защитници и противници могат да споделят мнението си и да получат повече информация за предстоящите събития на Bilka.

Bilka кани всички желаещи да подкрепят каузата на 10 юли, от 16.00 до 20.00 ч. в градинката на паметника на Съветската Армия (между бул. “Гурко” и бул. “В. Левски”).

Bilka ще проведе фотосесия, разкриваща красотата на естествения бюст в защита на каузата. Фотограф на фотосесията ще бъде Лора Топалова, а моден дизайнер със специално изработена за случая колекция е Боян Петрушевски.

Желаещите да участват могат да се запишат предварително на РђР— СЃСЉРј Р—Рђ естествен Р±СЋСЃС‚, само ако имат навършени 18 год. и разбира се естествен бюст.

Източник: Actualno
Отговори с цитат
Отговори

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Правила за публикуване